Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Marketing în farmaciile independente

Distribuie

Comunitatea Farmacia Viitorului discută despre ”Marketing în farmaciile independente”, în cadrul webinarului organizat marți, 27 septembrie 2022, începând cu ora 18.00. Vor participa trei invitați speciali, care ne vor prezenta atuurile pe care le are farmacistul independent, campanii care au funcționat sau cum putem folosi tehnologia și digitalizarea pentru a ne crește afacerea de farmacie.

Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează pe pagina webinarului: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/.

Farmaciile din țara noastră funcționează într-un mediu concurențial complex.

Competiția între farmacii a crescut dramatic dar există și provocări specifice precum rentabilitatea în scădere, termenele lungi de recuperare a sumelor datorate, disponibilitatea unor medicamente sau relația dificilă și consumatoare de timp cu Casele de Asigurări de Sănătate.

Alături de 3 invitați speciali:

discutăm despre ce înseamnă marketingul în farmaciile indepedente, cum îl facem și ce campanii au funcționat sau nu.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii, AICI: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/.

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic.

Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității.

Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă pe www.farmaciaviitorului.ro.

Activități similare

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Încrederea în farmacist există, iar deficitară nu este recunoașterea, ci răsplata activității

”Am realizat în anul 2021 un amplu studiu sociolog, care a măsurat percepția populației în ceea ce privește farmacistul. Rezultatele acestui studiu arată că peste două treimi din populație are o percepție foarte bună și bună despre farmaciști și interacțiunea cu aceștia.”, a declarat farmacistul Răzvan Prisada – Colegiului Farmaciștilor din România în cadrul webinarului Farmacia Viitorului.

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Farmacia s-a schimbat și evoluează în continuare

”Marketingul pentru farmacii este un subiect nu neapărat delicat, dar un subiect cu o anumită nuanță, pentru că farmacia este un serviciu de sănătate publică, un serviciu comunitar pentru publicul larg, dar este și o afacere care trebuie să fie profitabilă. Farmacia s-a schimbat și evoluează în continuare” a declarat Dragoş Paiu, Marketing Director Alphega Pharmacy în cadrul webinarului Farmacia Viitorului organizat în 27 septembrie 2022.