Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Marketing în farmaciile independente

Distribuie

Comunitatea Farmacia Viitorului discută despre ”Marketing în farmaciile independente”, în cadrul webinarului organizat marți, 27 septembrie 2022, începând cu ora 18.00. Vor participa trei invitați speciali, care ne vor prezenta atuurile pe care le are farmacistul independent, campanii care au funcționat sau cum putem folosi tehnologia și digitalizarea pentru a ne crește afacerea de farmacie.

Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează pe pagina webinarului: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/.

Farmaciile din țara noastră funcționează într-un mediu concurențial complex.

Competiția între farmacii a crescut dramatic dar există și provocări specifice precum rentabilitatea în scădere, termenele lungi de recuperare a sumelor datorate, disponibilitatea unor medicamente sau relația dificilă și consumatoare de timp cu Casele de Asigurări de Sănătate.

Alături de 3 invitați speciali:

discutăm despre ce înseamnă marketingul în farmaciile indepedente, cum îl facem și ce campanii au funcționat sau nu.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii, AICI: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/.

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic.

Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității.

Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă pe www.farmaciaviitorului.ro.

Activități similare