Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: viitorul farmaciei e aici, cum & ce facem să îi răspundem?

Distribuie

Comunitatea Farmacia Viitorului discută astăzi, luni 28 noiembrie 2022, despre provocările pe care evoluția profesiei de farmacist le scoate în fața acestor profesioniști din domeniul sănătății, în cadrul webinarului Farmacia Viitorului, începând cu ora 18.00.

Vor fi alături de noi 3 invitați speciali, care ne vor prezenta câteva posibile soluții și alături de care vom discuta despre schimbările legislative privind serviciile farmaceutice, dar și despre colaborarea dintre medic – farmacist – pacient:

Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează pe pagina webinarului: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-5-2022/.

Profesia de farmacist a evoluat de-a lungul anilor, de la baza sa tradițională bazată pe medicamente, la o bază modernă și mai avansată, centrată pe pacient. În noul mileniu rolul farmacistului este cel de membru al echipei care oferă servicii de sănătate integrate, un profesionist în domeniul sănătății.

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic. Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității. Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă pe www.farmaciaviitorului.ro.

Activități similare

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Încrederea în farmacist există, iar deficitară nu este recunoașterea, ci răsplata activității

”Am realizat în anul 2021 un amplu studiu sociolog, care a măsurat percepția populației în ceea ce privește farmacistul. Rezultatele acestui studiu arată că peste două treimi din populație are o percepție foarte bună și bună despre farmaciști și interacțiunea cu aceștia.”, a declarat farmacistul Răzvan Prisada – Colegiului Farmaciștilor din România în cadrul webinarului Farmacia Viitorului.

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Farmacia s-a schimbat și evoluează în continuare

”Marketingul pentru farmacii este un subiect nu neapărat delicat, dar un subiect cu o anumită nuanță, pentru că farmacia este un serviciu de sănătate publică, un serviciu comunitar pentru publicul larg, dar este și o afacere care trebuie să fie profitabilă. Farmacia s-a schimbat și evoluează în continuare” a declarat Dragoş Paiu, Marketing Director Alphega Pharmacy în cadrul webinarului Farmacia Viitorului organizat în 27 septembrie 2022.