Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: webinar Insulina 100 pentru studenți

Distribuie

Vă așteptăm marți, 21 decembrie 2021, de la ora 19.00 la webinarul aniversar ”Insulina 100: Călătoria, Moștenirea și Drumul înainte”, un proiect comun Farmacia Viitorului și RoDiabet, organizat pentru a marca 100 de ani de la momentul descoperirii insulinei și pentru a pune în evidență drumul și progresul înregistrate din acel punct până la inovațiile actuale în îngrijirea persoanelor cu diabet.

Înscrierile sunt GRATUITE pentru studenți și se realizează urmând linkul de aici: https://farmaciaviitorului.ro/inscriere-webinar-insulina-100-un-proiect-farmacia-viitorului-si-rodiabet/!

Vă așteptăm la întâlnirea Insulina 100 de marți, 21 decembrie 2021, începând cu ora 19.00, pentru a vorbi despre tot ce a însemnat apariția insulinei pentru îngrijirea persoanelor cu diabet și cum a revoluționat aceasta și a modificat viața persoanelor cu diabet.

Webinarul are loc pe platforma Zoom. Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici!


FarmaciaViitorului.ro este o platformă dedicată farmaciștilor și viitorilor farmaciști și își propune să marcheze schimbările din ultimii ani și evoluția pieței farmaceutice din România, dar și să prezinte noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și aplicații dedicate farmaciștilor. Activitățile comunității sunt susținute de partenerii Alliance Healthcare și Alphega.

RoDiabet.ro este o sursă de informare și educație în domeniul diabetului și  se adresează tuturor celor interesați de impactul diabetului în societate. Activitățile comunității sunt susținute de partenerii NovoNordiskAlliance HealthcareRegina MariaAlphega.

FarmaciaViitorului și RoDiabet sunt comunități Oameni și Companii.  Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Încrederea în farmacist există, iar deficitară nu este recunoașterea, ci răsplata activității

”Am realizat în anul 2021 un amplu studiu sociolog, care a măsurat percepția populației în ceea ce privește farmacistul. Rezultatele acestui studiu arată că peste două treimi din populație are o percepție foarte bună și bună despre farmaciști și interacțiunea cu aceștia.”, a declarat farmacistul Răzvan Prisada – Colegiului Farmaciștilor din România în cadrul webinarului Farmacia Viitorului.

Farmacia Viitorului
Comunitatea OSC – Farmacia Viitorului: Farmacia s-a schimbat și evoluează în continuare

”Marketingul pentru farmacii este un subiect nu neapărat delicat, dar un subiect cu o anumită nuanță, pentru că farmacia este un serviciu de sănătate publică, un serviciu comunitar pentru publicul larg, dar este și o afacere care trebuie să fie profitabilă. Farmacia s-a schimbat și evoluează în continuare” a declarat Dragoş Paiu, Marketing Director Alphega Pharmacy în cadrul webinarului Farmacia Viitorului organizat în 27 septembrie 2022.