Comunitatea OSC – Global Construct Manager: BIM, noul venit în clasă

Distribuie

Comunitatea OSC – Global Construct Manager se întâlnește în luna noiembrie la o nouă dezbatere profesională, despre tehnologii și inovații în domeniul construcțiilor.

Viitorul construcțiilor este puternic influențat de una dintre cele mai noi abordări apărute în ultimii ani, și anume Building Information Modeling (BIM). Acest lucru se datorează, în principal, creșterii în complexitate a proiectelor de construcții înregistrată în ultimii, implicând din ce în ce mai mulți specialiști din diferite domenii, care au nevoie să schimbe cantități mari de informații pentru realizarea unui proiect.

Modelarea BIM vine în ajutorul acestor noi nevoi și este unul dintre principalii factori care determină migrarea întregului proces de proiectare al unei clădiri, de la un proces bazat pe metode de lucru 2D, la un proces axat pe modele 3D parametrizate și inteligente, realizând în fapt construirea virtuală a clădirilor înaintea construirii fizice onsite (Virtual Design and Construction –VDC).

Așadar, marți, 16 noiembrie, orele 16:00 – 17:30, pe Platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Tiberiu Andrioaiei – Owner NEW EUROPE CONSULTING, membru în Boardul Director al Build Europe, Bruxelles, Vicepreședinte CN UGIR, Secretar General la PSC, Consiliul de Export al României (MECMA), îi are ca invitați speciali pe:

✔ ȘTEFAN CONSTANTINESCU   Co-Founder, Președinte BIMTECH – Asociația pentru Cercetarea, Dezvoltarea și Implementarea Tehnologiilor în Construcții;

✔ BRÂNDUȘA PÂRLOG – Managing Partner, Co-owner at Cadware Engineering;

✔ CRISTIAN NECHIFOR –  General Manager, Tabique Construct.

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția pre-înregistrării. Mai multe detalii despre speakeri și despre cum puteți să vă înscrieți la eveniment regăsiți în invitația disponibilă AICI !

Programul de întâlniri lunare este dezvoltat de Oameni si Companii, în parteneriat profesional cu Opera Share Management.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

Activități similare