Comunitatea OSC – Global HR Manager: Strategii inovatoare de motivare și retenție a angajaților

Distribuie

„Motivarea și retenția angajaților. Strategii inovatoare, metode eficiente și soluții practice” – este tema unei noi întâlniri a Comunității OSC – GlobalHRManager, ce va avea loc pe data de 15 iunie, începând cu ora 16:00.

Sorin Faur, Autor, Trainer, Expert Resurse Umane, Psiholog, va fi invitatul Ioanei Marcu și va împărtăși audienței informații de actualitate despre importanța motivării și retenției angajaților în mediul de afaceri competitiv, factorii cheie ai motivării angajaților, dar și despre strategii de motivare și soluții practice de retenție a angajaților.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 70 minute, va fi online, pe Zoom, și live pe pagina de Facebook GlobalHrManager.

Participarea este gratuită pentru specialiștii din domeniul resurselor umane, oferindu-le ocazia de a dobândi cunoștințe valoroase și de a afla despre cele mai recente tendințe și cercetări în domeniul motivării și reținerii angajaților.

Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitația electronică de aici, iar pentru a confirma participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare