Comunitatea OSC – Global Manager: Leadership-ul potrivit organizației viitorului

Distribuie

Pe 15 iunie, de la ora 16.00, continuă discuția despre importanța educației continue, alături de noi invitați, în cadrul întâlnirii ”Leadershipul potrivit organizației viitorului”.

Temele propuse se referă la transformările dinamice din lumea afacerilor și strategiile de leadership necesare pentru a conduce cu succes organizațiile viitorului, focusul fiind pus pe importanța educației continue.

Invitații lui Vasile STRAT, Dean Bucharest Business School și moderatorul întâlnirii, sunt Adela JANSEN – VP CCIFER, profesor asociat ASE, Marian GHEORGHE – Area Sales Manager Lemken, Judith KIS – Human Resources & Logistics Director, Groupama Asigurări, Ramona IGREȚ – Vice-Dean of Bucharest Business School.

Leadershipul potrivit organizației viitorului” este un eveniment de leadership, organizat de EventsOnline.ro în parteneriat cu Bucharest Business School, unde managerii si antreprenorii pot lua parte la o discuție care se va axa pe următoarele subiecte:

  • Rolul liderilor în construirea unei culturi organizaționale sănătoase
  • Transformarea digitală și leadershipul
  • Purpose-driven leadership
  • Provocări în implementarea diversității și a incluziunii în organizații
  • Importanța educației continue pentru liderii organizației

Întâlnirea se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru manageri și antreprenori, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizeză prin completarea formularului de înregistrare de aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Platforma EventsOnline.ro este administrată de Oameni și Companii.

Bucharest Business School, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, a fost înființată în 2014 și are două programe internaționale de MBA: programul Româno – Francez INDE MBA și programul Executive MBA Româno-Canadian.

Activități similare

Global Manager Romania
Comunitatea OSC – GlobalManager: Ca lider, trebuie să înveți și să te dezvolți continuu

În data de 15 iunie, la întâlnirea ”Leadershipul potrivit organizației viitorului”, au fost discutate subiecte diverse, care au abordat: conceptele de leadership și cultură, parcursul leadership-ului din perspectiva transformării digitale, implementarea diversității și a incluziunii în organizații și tema centrală – educația continuă.