Comunitatea OSC – Global Manager: Leadershipul potrivit organizației viitorului

Distribuie

A doua întâlnire online, organizată de EventsOnline.ro în parteneriat cu Bucharest Business School, are ca temă Leadershipul potrivit organizației viitorului”. Joi, 15 iunie, de la ora 16:00, va continua discuția despre importanța educației continue, alături de noi invitați: Adela JANSEN – VP CCIFER, profesor asociat ASE, Marian GHEORGHE – Area Sales Manager Lemken, Judith KIS – Human Resources & Logistics Director, Groupama Asigurări, Ramona IGREȚ – Vice-Dean of Bucharest Business School.

Alături de moderatorul întâlnirii, Vasile STRAT – Dean Bucharest Business School, află ce au de spus invitații noștri despre transformările dinamice din lumea afacerilor și strategiile de leadership necesare pentru a conduce cu succes organizațiile viitorului.

Teme de discuție:

  • Rolul liderilor în construirea unei culturi organizaționale sănătoase
  • Transformarea digitală și leadershipul
  • Purpose-driven leadership
  • Provocări în implementarea diversității și a incluziunii în organizații
  • Importanța educației continue pentru liderii organizației

Participarea este gratuită pe baza confirmării prealabile, iar întâlnirea se va desfășura pe platforma ZOOM.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare de aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Platforma EventsOnline.ro este administrată de Oameni și Companii.

Bucharest Business School, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, a fost înființată în 2014 și are două programe internaționale de MBA: programul Româno – Francez INDE MBA și programul Executive MBA Româno-Canadian.

Activități similare

Global Manager Romania
Comunitatea OSC – GlobalManager: Ca lider, trebuie să înveți și să te dezvolți continuu

În data de 15 iunie, la întâlnirea ”Leadershipul potrivit organizației viitorului”, au fost discutate subiecte diverse, care au abordat: conceptele de leadership și cultură, parcursul leadership-ului din perspectiva transformării digitale, implementarea diversității și a incluziunii în organizații și tema centrală – educația continuă.