Comunitatea OSC-GlobalHRManager: ambiguitatea economică și retenția talentelor în organizație

Distribuie

Joi, 2 februarie, de la ora 10:45 comunitatea OSC-GlobalHrManager se întâlnește în cadrul primei dezbateri din acest an, la Ponderas Academic Hospital, pentru a discuta despre o temă de actualitate pentru specialiștii de resurse umane: ambiguitatea economică și retenția talentelor în organizație. Partenerul ediției este Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate.

Gazda întâlnirii, Andreea Minuță, Director Executiv, Divizia de Abonamente, Regina Maria, va avea alături specialiști de resurse umane, cu mulți ani de experiență în organizații cu domenii variate de activitate: Ileana Alexandru, Vice President Human Resources at Mega Image; Crina Ilie, People Function Leader, Genpact Europe & Africa; Adina Vidroiu,HR Director Romania & Greece, Cyprus, Malta at Microsoft și Victor Toriani, Psihoterapeut / Psiholog clinician și organizațional / Trainer.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășuraîn format hibrid, în sala de conferințe de la etajul 5 (acces cu liftul B) din cadrul Ponderas Academic Hospital (str. Nicolae Caranfil, nr. 85A), dar va putea vizualizată și online. Participarea specialiștilor din domeniul resurselor umane este gratuită pe baza confirmării prealabile.  Locurile pentru participarea fizică sunt limitate.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar pentru confirmarea prezenței în sală, vă rugăm să completați formularul de înregistrare de aici. Dacă programul nu vă permite participarea în format fizic, vă rugăm să completați formularul de aici.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare