Comunitatea OSC-GlobalHRManager: Așteptări vs. tendințe în recompensarea angajaților

Distribuie

Marți, 4 iulie, de la ora 16:00 comunitatea OSC-GlobalHRManager se întâlnește pentru a discuta despre noile tendințe în recompensarea angajaților.

Aida Chivu, Human Resources Director- Up România, va fi invitata Ioanei Marcu și va împărtăși audienței informații de actualitate despre așteptările angajaților în ceea ce privește recompensele primite din partea angajatorilor, dar și despre principalele trenduri care bat la ușă atunci când vine vorba de atragerea de noi talente și de retenția celor existente.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 70 de minute, iar  accesul la întâlnire este gratuit pentru specialiștii din departamentele de resurse umane. Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitația electronică de aici, iar pentru a confirma participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare