Comunitatea OSC-GlobalHRManager: Reziliență și soluții pentru managementul crizei

Distribuie

Aceasta este tema întâlnirii comunității, ce va avea loc pe data de 12 aprilie, de la ora 16:00. Invitații ediției sunt Ileana Alexandru, vicepreședinte HR, Mega Image, Crina Ilie, People Function Leader, Genpact Europe&Africa și Georgeta Savu, psihoterapeut cu specializare în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Alături de Ioana Marcu, moderatorul întâlnirii, invitații vor discutadespre cum își sprijină specialiștii de resurse umane echipele în momentele dificile, cum îi pregătesc pentru a le preîntâmpina și a le depăși, dar și cum pot ajuta colegii aflați în situații limită.

Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitație. Pentru a confirma participarea gratuită, completați formularul de înregistrare.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 60 minute, are loc pe Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook GlobalHRManager.

Activități similare

HR
Comunitatea OSC-GlobalHRManager: Tendințele viitorului sunt recompensele flexibile și care pot fi alese de angajați

În cadrul întâlnirii comunității OSC-GlobalHRManager din luna iulie, tema abordată a fost “Așteptări vs. tendințe în recompensarea angajaților”, iar unul dintre aspectele cheie discutate a fost evoluția recompenselor și beneficiilor oferite angajaților și modul în care acestea ar trebui să răspundă așteptărilor în schimbare ale forței de muncă.