Comunitatea OSC-GlobalManager: Cum să-ți crești organizația prin digitalizare și internaționalizare

Distribuie

Pe 10 martie, începând cu ora 16.00, Dr. Sebastian Văduva va dezvălui membrilor Comunităților OSC-MarketingManager și GlobalManager secretele scalării organizațiilor în care activează prin digitalizare și internaționalizare. Informațiile oferite de invitatul întâlnirii sunt contextualizate la situația pieței din România, dar și la cadrul european general în ce priveste evoluția mediului de afaceri. Vom afla care sunt principalele provocări cu care se confruntă companiile românești, dar și care sunt tendințele internaționale și cum pot fi acestea implementate pentru a avea succes în țară. 

Durata estimată a întâlnirii este de 60 minute, iar discuția va fi moderată de jurnalistul Constantin Rudnițchi. Participarea este gratuită pentru antreprenori, manageri și specialiști în marketing. Datele de conectare se transmit ulterior completării formularului de înregistrare disponibil în invitație: https://www.globalmanager.ro/cresterea-organizatiei-prin-digitalizare-si-internationalizare/

Comunitatea OSC – GlobalManager se adresează ownerilor, antreprenorilor și managerilor din divesre domenii de activitate. Comunitatea OSC-MarketingManager se adresează specialiștilor de marketing, indiferent de domeniul de activitate. Comunitățile sunt dezvoltate și administrate de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare