Comunitatea OSC – Hackathons: Adaptarea mediului universitar la sistemul hibrid de învățare

Distribuie

Modul în care actorii din sistemul de învățământ se adaptează la schimbările constante din ultimii ani a dezvoltat noi posibilități și tehnici de predare și învățare.

Adaptarea mediului universitar la sistemul hibrid de învățare este tema unei noi întâlniri dedicată comunității OSC-Hackathons ce va avea loc marți, 23 noiembrie, începând cu ora 16:00.

Specialiștii: Prof. Univ. Dr. Adrian Iftene , Decan al Facultății de Informatică, UAIC Iași; Dr. Adina Hulubaș, Cercetător Științific gr. I, Departamentul de Etnologie al Academiei Române, filiala Iași; Prof. Dr. Ing. Adrian Sachelarie, Facultatea de Mecanică, UTI Iași; Conf. Univ. Carmen Vasile, Universitatea din Oradea alături de moderatoare Andreea Marc, Croitor de cuvinte, andreemarc.ro,  vor discuta despre modul în care s-au adaptat mediul universitar, cadrele didactice și studenții, la noile condiții de învățare din timpul pandemiei. Se vor aborda provocările facultăților cu profil tehnic și tehnologic, de arte, dar și a celor teoretice.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 minute, va fi online, pe Zoom, și live pe pagina de Facebook Hackathons.ro. Participarea este gratuită pentru cadre didactice, studenți, specialiști în educație, organizații cu soluții pentru învățământul universitar.

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul  științific al Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare