Comunitatea OSC – Hackathons: Adaptarea studenților la mediul hibrid de învățare

Distribuie

Miercuri, 9 februarie, începând cu ora 16.00, are loc prima întâlnire din 2022 a comunității OSC-Hackathons, având tema Adaptarea studenților la mediul hibrid de învățare. Vom avea alături de noi studenți de la diferite specializări, din toate centrele universitare din țară, care ne vor spune cum s-au adaptat în condițiile trecerii forțate în sistem hibrid.

Invitații acestei ediții sunt: Ecaterina Hrib – Vicepreședinte Asociația Stundeților Informaticieni Iași; Brian Cristian – Deputat, Parlamentul României; Valentina Peticescu – Studentă la UMF „Victor Babeș” Timișoara. Dezbaterea va fi moderată de Andreea Marc.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar participarea este GRATUITĂ pentru studenți și profesori, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici: Adaptarea studenților la mediul hibrid de învățare, iar înscrierea la webinar se realizează prin completarea formularului de înregistrare: Formular de înregistrare: Adaptarea studenților la mediul hibrid de învățare.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Partenerul științific al Comunității este Asociația Română de Lingvistică Computațională – ARLC. ARLC este o organizație nonprofit care se ocupă cu studiul științific al limbii. A fost fondată în 2017 și este dedicată cercetărilor din domeniul Lingvisticii Computaționale și dezvoltării educației române pe același domeniu.

Activități similare