Comunitatea OSC – Hackathons: dezvoltarea de startup-uri medicale

Distribuie

Joi, 26 ianuarie, de la ora 16:00 comunitatea OSC-Hackathons se întâlnește în cadrul primei întâlniri din 2023 pentru a discuta despre pașii pe care trebuie să-i parcurgă tinerii interesați de domeniul antreprenoriatului medical.

Tema acestei ediții: Vrei să creezi un start-up în domeniul MedTech?, va fi abordată de către Mihaela Onofrei – GM Apollo AI Technologies, moderatorul întâlnirii, alături invitații: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian – Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice; Prof. Dr. Bogdan Timar – Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și Mircea Popa– Co-Founder SkinVision.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar accesul la întâlnire este GRATUIT pentru cadre didactice, studenți, specialiști în educație, organizații cu soluții pentru învățământ sau organizații de tehnologie, pe baza confirmării înregistrării.

Invitația la eveniment este disponibilă aici: Vrei să creezi un start-up în domeniul MedTech?, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare