Comunitatea OSC – Hackathons: dezvoltarea de startup-uri medicale

Distribuie

Joi, 26 ianuarie, de la ora 16:00 comunitatea OSC-Hackathons se întâlnește în cadrul primei întâlniri din 2023 pentru a discuta despre pașii pe care trebuie să-i parcurgă tinerii interesați de domeniul antreprenoriatului medical.

Tema acestei ediții: Vrei să creezi un start-up în domeniul MedTech?, va fi abordată de către Mihaela Onofrei – GM Apollo AI Technologies, moderatorul întâlnirii, alături invitații: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian – Președintele Comisiei de diabet, nutriție și boli metabolice; Prof. Dr. Bogdan Timar – Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și Mircea Popa– Co-Founder SkinVision.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar accesul la întâlnire este GRATUIT pentru cadre didactice, studenți, specialiști în educație, organizații cu soluții pentru învățământ sau organizații de tehnologie, pe baza confirmării înregistrării.

Invitația la eveniment este disponibilă aici: Vrei să creezi un start-up în domeniul MedTech?, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Hackathons
Comunitatea OSC – Hackathons: Inteligența artificială aplicată în descifrarea scrierilor vechi românești 

Inteligența artificială aplicată în descifrarea scrierilor vechi românești a fost tema unui Hack-venture desfășurat în perioada 16 septembrie – 8 octombrie 2022.

Competiția a fost organizată de Facultatea de Informatică din Iași și Institutul de Informatică Teoretică al Academiei Romane, Filiala Iași, alături de platforma Hackathons.ro.

Hackathons
Comunitatea OSC – Hackathons: Hackathon cu tema “Inteligența artificială aplicată în descifrarea alfabetului chirilic”

Colectivele reunite ale grupurilor de limbaj natural din cadrul Institutului de Informatică Teoretică al Academiei Române, Filiala Iași, Facultății de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, alături de platforma Hackathons.ro, lansează o provocare adresată studenților de profil tehnic (informatică, automatizări și calculatoare): hackathon de inteligență artificială (IA) pentru digitizarea automată a scrierilor vechi românești.