Comunitatea OSC – Hackathons: tehnologie la feminin

Distribuie

De-a lungul timpului, femeile au demonstrat că au abilități deosebite și se pot integra în orice domeniu, aducând plus valoare în cercetare, neuroștiință sau tehnologie.

OSC – Hackathons organizează în luna martie, dedicată în mod simbolic femeilor, o întâlnire specială ce are în centru discuții despre tehnologie la feminin.

În acest context, vă invităm miercuri23 martie, de la ora 16:00 la o dezbatere deschisă, online, pentru a afla care sunt provocările femeilor în domeniul tehnologic cât și oportunitățile pe care le au acestea.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar participarea este gratuită pentru  cadre didactice, studenți, specialiști în educație, organizații cu soluții pentru învățământ sau organizații de tehnologie, prin completarea formularului de înregistrare.

Invitația la eveniment este disponibilă aici: Despre tehnologie la feminin, iar înscrierea la întâlnire se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Partenerul științific al Comunității este Asociația Română de Lingvistică Computațională – ARLC. ARLC este o organizație nonprofit care se ocupă cu studiul științific al limbii. A fost fondată în 2017 și este dedicată cercetărilor din domeniul Lingvisticii Computaționale și dezvoltării educației române pe același domeniu.

Activități similare