Comunitatea OSC – Hemofilie: achizițiile în programul național

Distribuie

Programul național de hemofilie și talasemie este un program complex, cu opt subcapitole distincte: tratament on demand, profilaxie regulată, profilaxie intermitentă, inhibitori-on demand, inhibitori-profilaxie regulată, inhibitori-profilaxie intermitentă, intervenții invazive și hemofilie dobândită, fiecare fiind destinat pentru patru tipuri de boală (hemofilie A, B, boala von Willebrand și coagulopatie cu inhibitori).

Programul se desfășoară la nivel de județ, iar diferențele între acestea sunt importante și depind, de multe ori, de buna înțelegere a modului de funcționare a programului sau de relația cu reprezentanții caselor de asigurări de sănătate.

Participă la întâlnirea Ora Pacientului cu Hemofilie pentru a înțelege mai bine cum funcționează sistemul și a fi corect informat. Evenimentul se desfășoară pe 23 noiembrie, de la ora 17, pe Zoom. Înscrierile la întâlnire sunt gratuite și se realizează prin completarea Formularului de participare disponibil AICI.

Întâlnirea este organizată de Asociația Română de Hemofilie și platforma Hemofilie.ro, cu susținerea Centrului European de tratament al hemofiliei ”Cristian Șerban” din Buziaș.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. ­­

Activități similare

Hemofilie
Conf. dr. Diana Păun, Consilier prezidențial: Asociațiile de pacienți cu hemofilie reprezintă o resursă strategică de informare

”Asociațiile de pacienți reprezintă o resursă strategică de informare, pe care actorii cu responsabilități în domeniul sănătății trebuie să o vadă și să o valorifice la adevăratul potențial”, a declarat conf. dr. Diana Loreta Păun, consilier prezidențial, în cadrul dezbaterii profesionale dedicate marcării Zilei Mondiale a Hemofiliei.