Comunitatea OSC – Hemofilie: Pedalăm împreună la Hemofilia Bike Challenge

Distribuie

Asociația Română de Hemofilie și Hemofilie.ro vă invită duminică, 23 aprilie 2023, la HEMOFILIA BIKE CHALLENGE, pentru a pedala împreună și a vă arăta susținerea față de persoanele cu hemofilie din România.

Vă așteptăm alături de membrii comunității de hemofilie din România, în Parcul Izvor, începând cu ora 14.00 iar de la ora 15.00 vom pedala pe traseul Parc Izvor – Bd. Națiunilor Unite – dreapta Bd. Libertății – dreapta Calea 13 Septembrie (Piața Francofoniei) – urcare Calea 13 Septembrie – Piața Arsenalului – dreapta Str. Izvor – Bd. Națiunilor Unite. 

În fiecare an, începând din 1989, grupurile de pacienți din întreaga lume marchează Ziua Mondială a Hemofiliei în luna aprilie, pentru a crește gradul de conștientizare și înțelegere a hemofiliei și a altor tulburări de sângerare. Asociația Româna de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro s-au alăturat și în acest an inițiativei mondiale și organizează o serie de întâlniri dedicate marcării acestui moment. Am început cu Hemofilia Cros, la Buziaș în 18 aprilie și continuăm duminică, 23 aprilie 2023, cu Hemofilia Bike Challenge.

Promovăm necesitatea integrării socio-profesionale și a unei vieți independente pentru pacienții cu hemofilie. Dorim să promovăm oportunitatea de a face sport și pentru pacienții cu hemofilie, care în condiții de profilaxie pot să practice activități sportive ușoare. Cu un tratament personalizat și constant pacienții cu hemofilie pot ajunge să trăiască o viață normală!” declară Daniel Andrei, Președintele Asociației Române de Hemofilie, cel care va pedala duminică alături de toți cei prezenți la Hemofilia Bike.

Mulțumim partenerilor care susțin acest proiect: Novo Nordisk, Pfizer, Sobi, Roche și Takeda. 

Provocarea lansată tuturor celor care vor să își arate susținerea față de comunitatea de hemofilie din România este de a pedala împreună cu noi la Hemofilia Bike Challenge: ASTĂZI PEDALEZI ÎN LOCUL MEU, MÂINE PEDALĂM ÎMPREUNĂ!

Activitățile dedicate Zilei Mondiale a Hemofiliei 2023 sunt parte a programului dezvoltat de ARH – Asociația Română de Hemofilie și Hemofilie.ro, cu susținerea partenerilor Novo NordiskPfizerRocheSobi și Takeda și includ Hemofilia Cros (18 aprilie 2023, Buziaș)Hemofilia Bike Challenge (23 aprilie 2023, București) și dezbaterea digitală ”Spuneți povestea”, organizată în 27 aprilie pentru a afla poveștile de viață ale membrilor comunității de hemofilie din România.

Activități similare

Hemofilie
Comunitatea OSC – Hemofilie: Spune-ți povestea

Joi, 27 aprilie 2023 de la ora 18.00 suntem invitați la webinarul ”Spune-ți povestea!”, întâlnirea la care vom avea ocazia de a afla poveștile de viață ale membrilor comunității de hemofilie din România și de a înțelege cum le-a schimbat viața diagnosticul de hemofilie