Comunitatea OSC – MarketingManager: Descoperă Neuromarketingul în webinarul de pe 27 februarie

Distribuie

EventsMax.ro te invită să te alături unei noi întâlniri online pe 27 februarie, dedicată pasionaților de marketing. Vom explora Principiile Neuromarketingului și modalitățile lor de aplicare în campaniile de marketing.

Neuromarketingul este o disciplină captivantă ce investighează reacțiile neurologice și psihologice ale consumatorilor în fața stimulilor de marketing. Descoperă cum poți ajusta strategiile de marketing pentru a influența subtil și eficient deciziile de cumpărare ale publicului tău țintă.

De ce ar trebui să participi la acest webinar? Pentru că vei avea ocazia să înțelegi mecanismele creierului uman implicate în procesul de luare a deciziilor de cumpărare și să înveți cum să adaptezi strategiile de marketing pentru a atrage și fideliza clienții.

🎙️ Invitatul special al acestui eveniment este Elena Badea, consultant și mentor în afaceri, cu o vastă experiență în domeniul marketingului și consultanței în afaceri. Elena este pasionată de explorarea noilor tendințe și tehnologii în marketing și își dedică timpul pentru a ajuta profesioniștii să își atingă obiectivele de business.

🎙️ Gazda întâlnirii este Cătălin Hosu, expert în comunicare.

Dezbaterea va avea loc online, prin intermediul platformei Zoom, și va dura aproximativ 60 de minute.

Înregistrarea este gratuită și se poate face pe pagina dedicată evenimentului . Nu rata ocazia de a participa la această experiență educativă și inspirațională în lumea marketingului!

Activități similare