Comunitatea OSC – MarketingManager: Principiile neuromarketingului și aplicarea lor în campaniile de marketing

Distribuie

EventsMax.ro organizează pe 27 februarie o nouă întâlnire online pentru pasionații de marketing: o discuție despre Principiile Neuromarketingului și aplicarea lor în campaniile de marketing.

Neuromarketingul este o disciplină fascinantă care explorează reacțiile neurologice și psihologice ale consumatorilor în fața stimulilor de marketing. Află cum să adaptezi strategiile de marketing pentru a influența subtil și eficient deciziile de cumpărare ale grupului tău țintă.

De ce să participi la acest webinar? Pentru că vei avea oportunitatea de a înțelege cum funcționează creierul uman în procesul de luare a deciziilor de cumpărare și cum să adaptezi strategiile de marketing pentru a atrage și fideliza clienții.

🎙️Invitatul ediției este Elena Badea, consultant și business mentor, cu o vastă experiență în domeniul marketingului și al consultanței în afaceri. Elena este pasionată de explorarea noilor tendințe și tehnologii în marketing și este dedicată să ajute profesioniștii să își atingă obiectivele de business.

🎙️ Gazda întâlnirii: Cătălin Hosu, expert în comunicare

Dezbaterea va avea loc online, pe Zoom, iar durata estimată este de 60 minute. 

Înregistrarea se face pe pagina dedicată evenimentului.  

Activități similare