Comunitatea OSC-MarketingManager: piața de event marketing are un „aliat” în studiourile de video-producție

0

Restricțiile cauzate de pandemie au afectat în mod direct piața de event marketing, întrucât a blocat desfășurarea de evenimente și orice tip de întâlniri, private sau corporate. Cu toate acestea, organizațiile s-au adaptat rapid și au identificat și adoptat soluții care să le permită să își continue activitatea. Un exemplu din ce mai utilizat pentru această situație este cel al studiourilor de video-producție, care permit realizarea unei game variate de scenarii, evenimente hibrid, înregistrări audio-video sau alte producții. 

În cadrul întâlnirii comunității OSC-MarketingManager din 25 noiembrie, Lavinia Popescu, Commercial Director la Backstage Production Group, a relatat experiența lor, atât în ce privește impactul negativ al restricțiilor, dar și modul în care s-au repoziționat și s-au adaptat la solicitările pieței. Raluca Rădulescu, Marketing Manager la Cefin Ford Truck, a povestit experiența de client, utilizator al serviciilor și facilităților puse la dispoziție de studiouri cum este cel al Backstage. 

Comunitatea OSC- MarketingManagereste una dintre comunitățile dezvoltate de Oameni și Companii din anul 2018; membrii, exclusiv specialiști din domeniile marcom, sunt invitați la activități periodice, primesc rapoarte de specialitate și au acces pe platforma Oameni și Companii. Oameni și Companii (OSC) este o organizație de marketing ce administrează un ecosistem propriu de peste 130 de comunități business și profesionale. Toate comunitățile și soluțiile oferite de OSC sunt disponibile în platforma www.oamenisicompanii.ro.