Comunitatea OSC – Medicină de Familie: Tehnologii în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă

Distribuie

„Tehnologii inovatoare cu beneficii imediate în tratarea plăgilor de natură venoasă și combaterea durerii cronice”, „Tratarea ulcerelor venoase din perspectiva medicilor de familie”, „Tratamentul durerii acute al traumatismelor minore în cabinetul de medicina de familie”, „Aplicațiile luminii în medicina integrativă, cu studii de caz și exemple de bună bractică, atât din România, cât și din Olanda”, sunt doar câteva dintre subiectele de dezbatere atinse în cadrul Conferinței Naționale „Tehnologii de avangardă în tratarea durerii cronice și a plăgilor de natură venoasă”.

Evenimentul a fost moderat de Dr. Adrian Pană – Expert Sănătate Publică, iar invitații speciali prezenți la întâlnire au fost: Prof. Univ. Dr. Bogdan Tamba – Coordonatorul Centrului Avansat de Cercetare – Dezvoltare în Medicină Experimentală (CEMEX), Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Dr. Vasile Cepoi – Director executiv Direcția de Sănătate Publică Iași; Dr. Mihai Crețeanu – Coordonatorul Compartimentului de Radiologie Intervențională a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava; Dr. Daciana Toma – Secretar, Societatea Națională de Medicina Familiei, Dr. Cassandra Zwaan-Gagenel – GP, Director medical, Federatie WDH Midden Nederland și Gina Vișan – Bioptron Romania.

Manifestarea s-a desfășurat sub egida academică a Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, având ca partener de implementare Oameni și Companii. Evenimentul digital, la care au participat peste 200 de medici de familie, a fost organizat cu suportul Bioptron.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

Activități similare