Comunitatea OSC – Medicină Veterinară: Electrocardiografia clinică

Distribuie

Despre Electrocardiografia clinică vom discuta la o nouă întâlnire a Comunității OSC-Medicină Veterinară. Întâlnirea va avea loc Joi, 24 Februarie 2021, începând cu ora 20.00pe ZOOM.

Moderatorul întâlnirii, PROF. UNIV. DR. VASILE VULPE, Prof. Univ. Dr. la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Facultatea de Medicină Veterinară, Președintele Asociației Române de Diagnostic Imagistic Veterinar – ARDIV, îl are ca invitat special pe ȘEF LUCRĂRI DR. RADU ANDREI BAISAN, Vicepreședintele Asociației Române de Diagnostic Imagistic Veterinar – ARDIV, Secretar Științific al Asociației Cardiologilor Veterinari din România.

Participarea la eveniment este gratuită pentru medicii veterinari, dar este necesară înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori. Pentru a confirma participarea, vă rugăm să accesați formularul de înregistrare.

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți în invitația disponibilă AICI.

Comunitatea OSC – Medicină Veterinară este administrată de Oameni și Companii.

Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare