Comunitatea OSC – Nefrologie: Despre rinichi și inimă

Distribuie

Nefrologul prof. dr Adrian Covic discută luni, 21 noiembrie 2022, de la ora 18.00 cu invitatul său special, cardiologul prof. dr. Radu Sascău despre legăturile strânse dintre RINICHI și INIMĂ. Va fi prima întâlnire organizată în comunitatea Nefrologia.ro, iar înscrierile sunt gratuite și au fost deschise pe pagina webinarului, disponibilă AICI: https://www.nefrologia.ro/ora-pacientului-nefrologie-editia-1/.

DE CE DESPRE RINICHI ȘI INIMĂ?

Toate organele corpului nostru sunt interdependente (într-o oarecare măsură), dar legătura dintre rinichi și inimă este cu adevărat impresionantă. Sănătatea lor și modul în care funcționează sunt perfect interconectate. Multe simptome precum bufeuri, palpitații sau dureri, se datorează mai mult problemelor renale decât celor cardiace.  La fel de adevărat este faptul că, o persoană cu boli cardiace semnificative va ajunge, în cele din urmă, să dezvolte boală renală cronică, iar persoana cu afecțiuni renale să aibă și boli de inimă.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma Nefrologie.ro, completând Formularul de participare de AICI.

Poți urmări Ora Pacientului Nefrologia.ro și live pe pagina de Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/946281553013385.

Nefrologia.ro este platforma dedicată comunității de nefrologie din România, dezvoltată de Oameni și Companii începând din anul 2022. Pentru a fi la curent cu întâlnirile organizate vă puteți abona la newsletterul lunar Nefrologia.ro, urmând acest link: https://www.nefrologia.ro/newsletter/.

Activități similare