Comunitatea OSC – Oncologie: Terapia durerii în oncologie

Distribuie

Vă invităm la o întâlnire digitală dedicată terapiei durerii în oncologie, un subiect deosebit de important și actual în domeniul medical! Propunem o discuție de 60 de minute, despre metode integrate inovative, care pot face diferența în reducerea durerii și îmbunătățirea calității vieții pacienților cu afecțiuni oncologice.

Invitații noștri vor explora soluții terapeutice avansate și abordări multidisciplinare care au obținut rezultate remarcabile în gestionarea durerii asociate cancerului și importanța abordării personalizate în terapia durerii, având în vedere specificul fiecărui pacient și a nevoilor sale individuale.

Webinarul se adresează atât specialiștilor în oncologie cât și celor cu specialități conexe. Nu ratați șansa de a vă alătura acestei întâlniri și de a obține informații actualizate și practice în domeniul terapiei durerii în oncologie. Mai multe detalii despre participare sunt disponibile în pagina evenimentului.

Activități similare

Oncologie
Comunitatea OSC – Oncologie: Paliația trebuie introdusă încă de la început

„Durerea este un simptom foarte comun, aproximativ 60% din pacienții care primesc chimioterapie, respectiv 60% din pacienții cu boli avansate metastazice vor avea pe parcursul bolilor dureri. ”, a menționat Prof. Dr. Doru Paul, Divizia de Hematologie și Oncologie Medicală, Weill Cornell, în cadrul webinarului „Terapia durerii în oncologie”.