Comunitatea OSC – Pneumologie: Protocoale în recuperarea post-Covid în abordarea cancerului pulmonar și a BPOC

Distribuie

Comunitatea OSC – Pneumologie s-a întâlnit pe 16 decembrie, pentru a patra oară și ultima în acest an, cu o temă de actualitate atât pentru cadrele medicale, cât și pentru pacienți:  Protocoale în recuperarea Post-COVID, în abordarea cancerului pulmonar și a BPOC.

Dezbaterea profesională din 16 decembrie ce a fost moderată de Prof. Dr. Traian Mihăescu, Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa, Iași, Clinica de Pneumologie, care, împreună cu invitații speciali prezenți, a dezbătut teme de actualitate:

Conf. Dr. Paraschiva Postolache, Spitalul Clinic de Recuperare Iasi – Protocoale în recuperarea respiratorie post COVID-19;

Căpitan Dr. Sînzâiana  Lovin, Spitalul Militar Iași – Complicatii osteoarticulare post COVID;

Prof. Dr. Elena Danteș, Spitalul de Pneumoftiziologie, Constanța – Provocări în managementul cazurilor diagnosticate cu infecție SARS CoV 2 într-o sectie de pneumologie din spital de linia a 3-a COVID (prezentări de cazuri clinice, împreună cu colegii Viorica Zamfir, Ionuț Arghir, Ionut V. Stanciu, Roxana E. Cîrjaliu, Aura Gherghina).

Partenerii acestei ediții au fost: Alliance Healthcare RomâniaRegina MariaFarmaciile AlphegaBBraunBoehringer Ingelheim și Liamed.

Pneumologia.ro este portalul online dedicat Comunității de Pneumologie din România, dezvoltat de Oameni și Companii. Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în pneumologie. Comunitatea numără, până în prezent, peste 100 de membri și este în continuă creștere. Din 2021 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.pneumologia.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru a se informa asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniul tehnologiei și inovației în domeniul pneumologiei, cât și pentru promovarea proiectelor, companiilor și liderilor din acest vast domeniu al medicinei.

Portalul Pneumologia.ro are un newsletter lunar propriu, care conține sumarul celor mai importante articole și materiale publicate pe platformă. Toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT la newsletterul digital Pneumologia.ro, aici.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

Activități similare