Comunitatea OSC – RoDiabet: vaccinarea împotriva Covid-19

Distribuie

Joi, 25 noiembrie, de la ora 18.00, ne revedem la o nouă întâlnire Ora Pacientului RoDiabet, pentru a discuta despre vaccinarea împotriva Covid -19 la persoanele cu diabet. Vom afla de la specialiști care sunt diferențele între diferitele tipuri de vaccin și dacă există un anumit vaccin recomandat persoanelor cu diabet,  cum ar trebui să te pregătești pentru vaccinare și ce reacții adverse pot să apară sau dacă există și persoane cu diabet care au interdicție la vaccinare.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează completând Formularul de participare de AICI.

Pandemia Covid-19 continuă cu putere și în această toamnă, iar persoanele cu diabet sunt extrem de vulnerabile la infecția cu SARS-COV-2 și au un risc crescut de a dezvolta forme severe de boală. În aceste condiții, vaccinarea rămâne cea mai utilă armă în lupta cu pandemia. Te așteptăm la Ora Pacientului pentru a afla de la specialiști tot ce te interesează despre VACCINAREA împotriva COVID-19 la persoanele cu DIABET!

Vor conduce discuțiile moderatorii întâlnirilor noastre lunare Ora Pacientului RoDiabet, Conf. dr. Anca Pantea Stoian și psiholog Cristina Petruț.

Webinarul are loc pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook RoDiabet.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează prin completarea FORMULARULUI DE PARTICIPARE AICI.

Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici.

Webinarul Ora Pacientului RoDiabet

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, Liamed Medtronic, Novo Nordisk și 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare