Comunitatea OSC – Spitale Publice: Reorganizarea spitalelor după experiența din pandemie

Distribuie

O nouă întâlnire online din seria Management Medical Modern în Spitale Publice va avea loc pe data de 28 februarie 2022, ora 14:00, pe platforma digitală ZOOM.

Speakerii evenimentului vor fi DR. VASILE CEPOI– Director, Direcția de Sănătate Publică, Iași; DR. SIMIN-AYSEL FLORESCU– Medic Primar Boli Infecțioase, Conferențiar UMF Carol Davila, Șef Clinica/ Manager – Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș’’; DR. MUGUR ARDELEAN– Manager, Spitalul Universitar de Urgență Elias și DR. HOREA TIMIȘ– Director, Direcția de Sănătate Publică, Arad.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii offline organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Participarea nu presupune costuri pentru cadrele medicale de specialitate, iar pentru informații suplimentare puteti accesa invitația și pentru înscrieri puteți accesa acest link.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Platfornei Spitalepublice.ro derulată cu sprijinul: LiamedBiocompRegina MariaAlliance HealthcareRocheAlphega.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing și advocacy dezvoltând comunități business sau profesionale, personalizate.  Detalii despre +100 comunități Oameni și Companii găsiți aici.

Activități similare