Comunitatea OSC – Spitale Publice: achiziții și reorganizare după pandemie, la ediția din 30 septembrie

Distribuie

Oameni şi Companii organizează cea de-a 27-a ediţie a CONFERINŢEI NAŢIONALE DE MANAGEMENT MEDICAL MODERN în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022, la Predeal, Hotel Orizont****. Formatul este unul hibrid, având o componentă fizică și una virtuală, un concept prin care ne putem conecta în număr cât mai mare, cu o varietate excepțională de specialiști și lideri de opinie, atât din țară cât și de peste hotare.

Programul Național de Management Medical Modern în Spitalele Publice își propune o abordare complexă a managementului sanitar de calitate, prin abordarea unor teme de actualitate: legislație în domeniu, siguranța pacientului, achizițiile publice, finanțarea sistemului de sănătate, tehnologii și aplicații medicale noi etc.

Grupul țintă este format din reprezentanți ai Autorităților Centrale cu atribuții de reglementare și control în domeniul sănătății; Manageri, Directori Medicali și Directori Financiari din spitalele publice; reprezentanți ai DSP-urilor și Caselor Județene de Asigurări de Sănătate; reprezentanți ai Asociațiilor Profesionale din domeniul medical; companii care activează în domeniul sănătății.

Temele ediției:

  • Optimizarea preluării în îngrijire a pacienților în spitale
  • Managementul integrat al cazurilor în unități integrate de practică
  • Reorganizarea spitalelor după experiența din pandemie
  • Burn-out-ul în rândul cadrelor medicale
  • Start-up-uri în medicină
  • Digitalizare Telemedicină Inteligența artificială
  • Inovație în combaterea infecțiilor nosocomiale
  • Achizițiile în spitale
  • Analiza circuitelor epidemiologice într-un proiect de spital

La eveniment sunt așteptați specialiști de marcă din țară și străinătate din domeniul managementului sanitar care vor fi alături de noi toți pentru a ne împărtăși cu generozitate din experiența lor, întregul eveniment dorind a fi un dialog contructiv între principalii actanți ai sistemului sanitar din România, menit să clarifice diverse teme de discuție.

Detalii suplimentare pe pagina evenimentului, disponibilă aici: https://www.spitalepublice.medicalmanager.ro/ro/acasa/

Echipa de organizarea a acestui eveniment – Oameni și Companii – OSC reprezintă un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.

Activități similare