Comunitatea OSC – Spitale Publice: Ecosistemul medical modern telemedicina- medicina viitorului

Distribuie

Seria de dezbateri video Management Medical Modern în Spitale Publice continuă cu o nouă întâlnire, ce va avea loc marți, 31 mai, de la ora 16:00, pe platforma digitală ZOOM, cu tema Ecosistemul medical modern telemedicina- medicina viitorului”.

Speakeri vor fi Dr. Vasile Cepoi – Director, Direcția de Sănătate Publică, Iași; Horea Timiș – expert în inovații medicale, Dr. Ion Petrovai – Director of Innovation FreshBlood HealthTech și Adrian Iurcan – CEO, Biosecuritate Ecologică UV-C, Biocomp.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii offline organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Participarea nu presupune costuri pentru cadrele medicale de specialitate, iar pentru informații suplimentare puteți accesa invitația și pentru înscrieri puteți accesa acest link.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Platformei Spitalepublice.ro derulată cu sprijinul: Dell Technologies,  LiamedBiocompRegina MariaAlliance HealthcareRocheAlphegaClinica Dentara Victoria.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC oferă soluții de marketing și advocacy dezvoltând comunități business sau profesionale, personalizate. Detalii despre +100 comunități Oameni și Companii găsiți aici.

Activități similare