Comunitatea OSC – Spitale Publice: o nouă întâlnire, la Conferința Spital Connect

Distribuie

În perioada 23-24 mai are loc la București un eveniment de referință pentru domeniul sanitar: Conferința Spital Connect, întâlnirea tradițională a comunității de management de spitale publice din România. Conferința Spital Connect face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de Oameni și Companii în 2007 și ajuns la a 28-a ediție.

În cadrul acestei ediții vom acoperi prin prezentări, dezbateri profesionale, workshopuri și studii de caz, teme legate de îmbunătățirea accesibilității, eficacității și rezilienței sistemului de sănătate, cu ajutorul finanțărilor nerambursabile – programe și oportunități de finanțare disponibile, modalități de accesare și implementare. Întregul eveniment urmează să fie un dialog contructiv între principalii actori implicați în dezvoltarea sustenabilă a sistemului de sănătate din România, menit să clarifice tema în discuție și să faciliteze inițierea și implementarea de proiecte ulterioare.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/formular-inregistrare-institutii-spital-connect-2023/ .

***

Conferința Spital-Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare