Comunitatea OSC – Spitale Publice: Pe 9 iunie începe conferința Spital Connect

Distribuie

În 9-10 iunie 2023, are loc la Novotel Bucharest City Centre, un eveniment de referință pentru domeniul sanitar: Conferința Spital Connect, întâlnirea tradițională a comunității de management de spitale publice din România. Conferința face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice și a ajuns la a 28-a ediție fizică.

În cadrul ediției din 9-10 iunie, vor fi dezbătute teme legate de reabilitarea și digitalizarea spitalelor publice, cu ajutorul finanțărilor nerambursabile – programe și oportunități de finanțare disponibile, modalități de accesare și implementare. Întregul eveniment urmează să fie un dialog contructiv între principalii actori implicați în dezvoltarea sustenabilă a sistemului de sănătate din România, menit să faciliteze inițierea și implementarea de proiecte ulterioare.

Evenimentul este creditat cu 15 Puncte de Formare Continuă ANMCS, valabile pentru evaluatorii activi!

Detalii despre program, alocutori și opțiunile de participare la Spital Connect sunt disponibile pe platforma dedicată, www.spitalconnect.ro.

Conferința Spital-Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate – ANMCS.

Parteneri: HP, Schrack Seconet, SyonicKlintensivNoventIQInnovateITMulti Cleaning System, LiamedeClinic HubDiabeta.

Activități similare