Comunitatea OSC – Spitale Publice: Sesiune dedicată proiectelor spitalelor

Distribuie

Reprezentanții spitalelor publice din România au oportunitatea de a-și pune în lumină proiectele pe care le-au implementat în instituția pe care o reprezintă!

Indiferent dacă vorbim de proiecte ce au vizat modernizarea, digitalizarea, educarea personalului, ori proiecte de prevenție, ediția Conferinței Spital Connect din acest an dedică o sesiune recunoașterii și evidențierii acestora pe harta bunelor practici.

Pașii înscrierii unui proiect sunt următorii:

  1. Completarea formularului de înregistrare la Conferință disponibil aici: https://www.spitalconnect.ro/formular-inregistrare-institutii-spital-connect-2023/
  2. Transmiterea către organizatori, la adresa de email alina.alexandru@oamenisicompanii.ro, a unei scurte prezentări a proiectului ce se dorește înscris, care să conțină titlul acestuia, descrierea succintă și prezentarea obiectivelor, valoarea proiectului, sursa de finanțare și rezultatele (în cazul proiectelor în curs de implementare, pot fi trecute rezultatele așteptate).

Conferința Spital Connect va avea loc în 23-24 mai, la București, la Hotel Novotel și urmează să fie un dialog contructiv, menit să expună oportunități și studii de caz, să faciliteze înțelegerea modului în care pot fi accesate fondurile nerambursabile și să încurajeze inițierea și implementarea de proiecte ulterioare.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/#inregistrare.

Conferința Spital Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare