Comunitatea OSC – Spitale Publice: Zilele Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Tîrgu Neamț, între 25 și 26 octombrie

Distribuie

Între 25 și 26 octombrie 2023, vă invităm la Tîrgu Neamț, să participați la un eveniment hibrid care marchează Zilele Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie”. Lucrările științifice vor fi orientate spre patologiile abordate de specialiștii din spital, având în același timp în vedere interdisciplinaritatea și comunicare de informații de actualitate, alături de prezentarea de studii de caz.

Aflată la cea de-a treia ediție, întâlnirea va acoperi, din punct de vedere științific, toate patologiile acoperite de secțiile spitalului: medicină internă, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, boli infecțioase, cardiologie, reumatologie și pediatrie. În plus, colectivul de medici și asistenți va aborda și domeniile acoperite de ambulatoriu, cum ar fi gastroenterologie, diabet, ortopedie, endocrinologie sau pneumologie.

Conferința va fi creditată de Colegiul Medicilor și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului – www.zilelespitaluluitirguneamt.ro.

Activități similare