Comunitatea OSC – SpitalePublice: Bune practici și recomandări în domeniul achizițiilor de medicamente

Distribuie

O nouă întâlnire Comunității OSC – Spitale Publice, pe tema achiziţiilor de medicamente, s-a desfășurat miercuri 8 septembrie, online pe platforma digitală ZOOM.

Cu o vastă experienţă în domeniul achiziţiilor publice, speaker şi al acestei ediţii, doamna Amalia Duță – Expert Achiziţii Publice la PMA Consulting  a oferit soluţii și noi perspective în procesul de achiziţii de medicamente.

La această ediție s-au înscris peste 80 de specialiști. Întînirea s-a desfăşurat într-un mod interactiv, pe parcusul a trei ore.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice – Achizițiile Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance HealthcareRoche, Alphega, Shop Biocomp – BIOCOMP.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Activități similare