Comunitatea OSC – SpitalePublice: Bune Practici și recomandări în domeniul achizițiilor de medicamente

Distribuie

O nouă întâlnire Management Medical Modern pe tema achiziţiilor publice a avut loc miercuri 23 iunie, online pe platforma digitală ZOOM.

Ediția cu peste 60 de participanţi unici s-a desfăşurat într-un mod interactiv, Amalia DuțăOvidiu Slimac și Florin Irimia fiind speakerii care au împărtășit din experienţa lor, au oferit soluţii și noi perspective în procesul de achiziţii de medicamente.

“Atâta timp cât obținem un preț corect, în cantitea corectă, la momentul corect, în locul corect şi din sursa corectă, gestionăm din punct de vedere tehnic achiziţia corectă. Cei 5 C sunt după cum spuneam – calitatea corectă, cantitatea corectă, locul corect, timpul corect şi preţul corect. Le putem spune principii corecte sau indicatori cheie, important e să nu ne lăsăm abătuţi de la aceste principii, să urmărim implementarea lor.” Astfel deschide cea de-a patra dezbatere online Preşedintele S.E.A.P – Ovidiu Slimac

“Vă solicităm să transmiteţi dovada prelungirii valabilității GP şi a ofertei până la data de 30.09.2021. În cazul în care GP a fost constituită prin Ordin de plată sau transfer bancar, vă solicităm să transmiteţi doar o adresă prin care sunteţi de acord cu prelungirea valabilitaţii GP şi ofertei. Netransmiterea dovezii prelungirii GP şi a acordului de prelungire a valabilității ofertei, va determina Comisia de evaluare să declare oferta dvs ca INACCEPTABILĂ, cf Art 124 alin 3 din H395/2016.” Transmite Amalia Duță – Expert Achiziții Publice PMA Consulting.

“O achiziţie publica de success, în continuarea ideilor lansate de dl. Slimac, tine în esenţa de încrederea în achiztiile publice. Ştim cu toţii ca orice relaţie se bazează pe încredere între parteneri; de multe ori se pierde din vedere acest aspect deosebit de important – încrederea intre autoritatea contractantă şi operatorul economic.” Florin Irimia, avocat asociat la Ceparu şi Irimia – Societate Profesională de Avocați.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance HealthcareRoche, Alphega.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare