Comunitatea OSC – SpitalePublice: Elaborarea documentației de atribuire

Distribuie

Miercuri, 18 mai, începând cu ora 12:00, pe platforma digitală ZOOM se va desfășura o nouă ediție din seria de evenimente Management Medical Modern în Spitale Publice, având tema ELABORAREA DOCUMENTAȚIEI DE ATRIBUIRE.

La dezbaterea online vor fi discutate noutățile legislative privid achizițiile de produse biocide pentru unitățile medicale.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina întâlnirii, aici: https://www.spitalepublice.ro/management-medical-modern-achizitiile-publice-mai-2022/

Participarea nu presupune costuri pentru cadre medicale de specialitate și pentru pacienți, iar pentru informații suplimentare și înscrieri puteți accesa acest link.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii offline organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: Liamed , BiocompRegina Maria, Alliance HealthcareRoche, Alphega.

Activități similare