Comunitatea OSC – SpitalePublice: Managementul spitalelor în pandemie

Distribuie

Pe 26 mai, pe platforma digitală ZOOM s-a desfăşurat o nouă ediţie a dezbaterii profesionale din seria Management Medical Modern în Spitale Publice, cu peste 120 de participanți, având tema Managementul Spitalelor în Pandemie. 

“Sindromul Burnout este des întâlnit în lumea medicală şi sigur el este generat pe de-o parte de particularităţile individuale ale fiecărei persoane, de relaţiile interumane, interpersonale din unitatea sanitară, de specificul specialităţii medicale, pentru că în permanenţă eşti supus unor drame, unor situaţii de nedorit eşti pus să iei decizii pe muchie de cuţit, dintre două decizii rele să alegi pe cea mai puţin rea”, spune Dr. Vasile Cepoi, Directorul DSP Iași, unul dintre moderatorii dezbaterii.

Participarea a fost gratuită, cu sprijinul GoMobile – certSIGNLiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice au un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Comunitatea OSC – Spitale Publice este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 32 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare