Comunitatea OSC – SpitalePublice: Reorganizarea spitalelor după experiența din pandemie

Distribuie

Video dezbaterea Management Medical Modern în Spitale Publice va avea loc pe data de 30 martie, de la ora 14:00, pe platforma digitală ZOOM și îi va avea ca speakeri pe Dr. Vasile Cepoi – Director, Direcția de Sănătate Publică, Iași și Dr. Horea Timiș – Director, Direcția de Sănătate Publică, Arad și Constantin Poiană – Manager, Spitalul Orășenesc Buhuși.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii offline organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Participarea nu presupune costuri pentru cadrele medicale de specialitate, iar pentru informații suplimentare puteti accesa invitația și pentru înscrieri puteți accesa acest link.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Platformei Spitalepublice.ro derulată cu sprijinul: LiamedBiocompRegina MariaAlliance HealthcareRocheAlphega.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC oferă soluții de marketing și advocacy dezvoltând comunități business sau profesionale, personalizate. Detalii despre +100 comunități Oameni și Companii găsiți aici.

Activități similare