Comunitatea OSC – SpitalePublice.ro: Dezbatere profesională despre managementul spitalelor în pandemie

Distribuie

Pe 22 aprilie, pe platforma digitală ZOOM s-a desfăşurat o nouă ediţie a dezbaterii profesionale din seria Management Medical Modern în Spitale Publice, având tema Managementul Spitalelor în Pandemie. În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice au un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

“Baza managementului este sistemul informaţional bine pus la punct. Avem o serie de deficiențe privind sistemul informaţional, de la modul de colectare a datelor, de validare a acestor date şi de creare a fluxurilor informaţionale”, spune Dr. Vasile Cepoi, Directorul DSP Iași, unul dintre moderatorii dezbaterii.

Participarea a fost gratuită, cu sprijinul GoMobile – certSIGN, LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

 

Activități similare