Comunitatea SpitalePublice.ro: Reducerea costurilor spitalului prin programele de screening

Distribuie

Pe 26 martie, pe platforma digitală Zoom s-a desfăşurat o nouă ediţie a webinariilor Management Modern în Spitale, de data aceasta având tema „Infecțiile Nosocomiale”.

“Cu cât se reduc costurile spitalului dacă se porneşte un program de screening? Cu peste 80% atunci când se acţionează preventiv/rapid în cazul detecţiei unei infecţii nosocomiale”, afirmă Codruța Nemet, speaker al evenimentului.

Evenimentul cu participare gratuită a fost organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând unecosisteminovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare