Comunitatea SpitalePublice.ro: Managementul calității actului medical și siguranței pacienților

Distribuie

Pe 25 martie s-a desfăşurat o nouă ediţie a evenimentelor online din seria Management Medical Modern în Spitale Publice, având ca temă „Managementul calității actului medical și siguranței pacienților”.

„Un asistent bun este şansa vindecării bolnavului. Doctorul îşi petrece mai puţin timp cu pacientul şi dacă asistentul nu-l atenţionează pe doctor asupra unor aspecte ce ţin de comportamentul pacientului, de răspunsul la tratament, dacă asistentul nu comunică aceste aspecte decizia medicală nu va fi un corectă”, afirmă Vasile Cepoi, director DSP Iași, implicit moderator al evenimentului.

Participarea a fost gratuită, cu sprijinul LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare