Comunitatea SpitalePublice.ro: achizițiile publice în pandemie

Distribuie

Pe 30 martie, s-a desfăşurat – pe platforma digitală Zoom – o nouă ediţie a webinarului Management Medical Modern în Spitale – Achiziţii Publice. Acest eveniment a fost adresat managerilor de spitale publice, directori financiari contabili, directori medicali de spitale publice, reprezentaţi ai MS, agenţii guvernamentale, direcţii sanitare, cât şi business.

Webinarul a fost moderat de către Vasile Cepoi, director DSP Iaşi, alături de Alin Izvoran și Roxana Voicu.

Tema acestei ediţii a fost „Achiziţii publice în pandemie – provocări, obiective, competențe pentru managementul unităţilor sanitare”.

“Pentru dispozitivele medicale din clasele Is, Im, IIa, IIb şi III producătorul trebuie să se adreseze unui organism notificat pentru evaluarea conformităţii dispozitivului medical cu directiva de dispozitive medicale aplicabilă. Dispozitivele medicale se clasifica în patru clase de risc: I (Im, Is), IIa, IIb şi III. Clasa I este asociată cu risc scăzut, iar clasa III cu riscul cel mai mare. Producătorul de dispozitive clasa I este responsabil pentru evaluarea conformităţii în vederea aplicării marcajului de conformitate CE”, afirmă Alin Izvoran.

Evenimentul cu participare gratuită a fost organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance HealthcareRoche, AlphegaDavidoff Café.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare