Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A

0

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA este o regie autonomă care deține monopolul natural al serviciilor de trafic aerian în România. Înființată în anul 1991, funcționează pe bază de gestiune economică și autonomie financiară, realizând funcțiunile specifice legate de Managementul Traficului Aerian.

Romatsa are ca obiect principal de activitate exploatarea spațiului aerian al României și furnizarea de servicii de navigație aeriană, incluzând servicii de trafic aerian, servicii de comunicații aeronautice, navigație și supraveghere în domeniul aeronautic, servicii meteorologice aeronautice, servicii de căutare și salvare, servicii de informare aeronautică, precum și coordonarea operațiunilor de căutare și salvare a aeronavelor aflate în pericol și a supraviețuitorilor unui accident de aviație produs în regiunea de informare a zborurilor FIR-București.

In brief

Activă din: 1991

Domeniu: Business

Cluster: Top Companii

Contacte: 1631

Organizații:

Țara: România

Prezență: Arad, Bacău, Bihor, București, Cluj, Constanța, Dolj, Iași, Mehedinți, Mureș, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea