Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

0

Camera de Comert si Industrie Cluj este cea mai veche organizatie de acest gen de pe teritoriul actual al Romaniei. In anul 2000, CCI Cluj a sarbatorit 150 de ani de la infiintare si 10 ani de la reluarea activitatii. Prin reluarea activitatii sale in cadrul sistemului cameral si al economiei de piata, CCI Cluj este alaturi de comunitatea de afaceri la fiecare etapa esentiala a dezvoltarii acesteia, pe intreaga durata a celor 20 de ani parcursi.

Independenta financiar fata de bugetul statului, Camera de Comert si Industrie Cluj este o organizatie de utilitate publica, autonoma, nonguvernamentala, apolitica, fara scop patrimonial, cu personalitate juridica, creata din initiativa comerciantilor din judetul Cluj, in scopul de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri in raport cu autoritatile publice si cu organismele din tara si din strainatate.

Fondata in 1850-1851, Camera de Comert si Industrie Cluj activeaza de peste un secol si jumatate pentru atragerea, dezvoltarea si mentinerea afacerilor clujene. De la creare si pana in prezent, Camera de Comert si Industrie Cluj faciliteaza contactele comerciale, formalitatile de natura juridica, consiliaza la cerere intreprinderile industriale, comerciale si prestatoare de servicii in probleme de legislatie economica, financiara si de decizie, acompaniindu-le in dezvoltarea lor, castigarea de noi piete si achizitia de noi tehnologii.

In brief

Activă din:

Domeniu: Business

Cluster: Camere de Comert

Contacte:

Organizații:

Țara: România

Prezență: Cluj