Micomi Clinic

0

Clinica Micomi este un centru de referinţă multidisciplinar supraspecializat în patologia precanceroasă a colului uterin.

Departamentul clinic de colposcopie
Se adresează pacientelor care doresc să prevină apariţia cancerului de col uterin sau care trec prin dificila experienţă de elucidare şi acceptare a unui diagnostic delicat.
Expertiza medicală şi dotarea tehnică a Clinicii sunt dublate permanent de o grijă specială pentru derularea consultaţiilor într-o atmosferă caldă, discretă şi confortabilă, în care pacientele să se bucure de respectul, atenţia personală, dedicaţia şi empatia cuvenite.
Serviciul complementar de ecografie completează diagnosticul cu date referitoare la patologia endocolului, uterului, ovarelor şi a altor organe.
 
Departamentul laboratoare
Clinica noastră este singurul centru privat din Romania în care se pot realiza clasic şi prin cele mai noi tehnologii, cu control internaţional de calitate, toate investigaţiile necesare pentru diagnosticul şi supravegherea pacientelor cu patologie de col uterin și anume:
– diagnostic citologic – convenţional şi în mediu lichid cu tehnica de pregătire automată şi asistență computerizată
– diagnostic imunocitochimic – dublă imunocitomarcare simultană p16/Ki-67 – CINtec plus
– diagnostic histopatologic şi imunohistochimic
– diagnostic molecular pentru identificarea HPV
– diagnostic microbiologic
 
Departamentul pentru diagnostic la distanță
Clinica noastră dezvoltă cu succes un sistem eficient de colaborare cu peste 250 de centre medicale, cabinete şi medici ginecologi din Bucureşti şi alte 30 oraşe din ţară. Acesta constă în examinarea probelor recoltate de medici ginecologi din afara Clinicii, precum şi în realizarea unui consult de colposcopie videoasistată la distanţă, via internet.

In brief

Activă din: 2009

Domeniu: Business, Sanatate

Cluster: Clinici Private, Top Companii

Contacte: 39

Organizații:

Țara: România

Prezență: