SC SYNEVO România SRL

0

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2020, Synevo România administra o rețea națională de 19 laboratoare și 126 de centre de recoltare și a efectuat pe parcursul anului peste 13 milioane de teste.

Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) – este o rețea internațională de servicii clinice de laborator  cu experiență locală, care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației. Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) – rețea de servicii medicale integrate finanțate predominant de angajatori, care oferă abonamente pentru o gamă largă de servicii de îngrijire primară și de specialitate, respectiv asistență medicală în spitale.

In brief

Activă din:

Domeniu: Sanatate

Cluster: Clinici Private

Contacte:

Organizații:

Țara: România

Prezență: Arad, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea