Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani

0

Spitalul de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani este o unitate sanitară publică cu Unitate de Primire a Urgențelor (UPU), asigurând primul ajutor și asistență medicală de urgență persoanelor a căror stare de sănătate este critică și care consolideaza calitatea actului medical, cu respectarea drepturilor pacienților, a eticii și deontologiei medicale.
În componență are si Ambulatorul de Specialitate Integrat. Pentru pacienții internați, spitalul asigură și raspunde de calitatea actului medical, condiții de cazare, igienă, alimentație și prevenire a infecțiilor nosocomiale, conform normelor aprobate prin ordin al ministrului sănătății.

Furnizarea serviciilor medicale se asigură în regim continuu, fiind organizate 12 linii de gardă în toate specialitățile medicale și chirurgicale. Platoul tehnic al spitalului este asigurat de laboratoare (explorări funcționale, anatomie patologică, radiologie), sectie de sterilizare, bloc operator, farmacie cu circuit închis și stație de distribuție a oxigenului.
În 2013 și 2014 au fost modernizate secțiile: Pediatrie, Reumatologie și Laborator BFT, Bloc Operator, Ortopedie.

In brief

Activă din:

Domeniu: 

Cluster: Spitale Publice

Contacte:

Organizații:

Țara: România

Prezență: Vrancea