Comunitățile Oameni și Companii: +100 studii de caz

Distribuie

Oameni și Companii – OSC – oferă soluții de marketing printr-un ecosistem propriu de +130 comunități business și profesionale. Utilizatorii acestui ecosistem au acces și la +100 studii de caz despre modul în care partenerii noștri, organizații din diverse domenii au interactionat cu comunitățile din ecosistemul OSC  pentru a-și atinge obiectivele.

Studiile de caz reprezintă soluțiile comunicare OSC pentru: generare de leaduri, advocacy, employer branding, cercetări despre produse, loializare sau vânzări. Un studiu de caz prezintă în rezumat problema rezolvată, soluția, resursele necesare și rezultatele . Fiecare exemplu evidențiază o listă de comunități OSC pentru care soluția poate fi folosită, iar navigarea printre studiile de caz disponibile pe platformă este ușurată de secțiunea de căutare după cuvinte cheie sau după tipul de problemă rezolvată.

Activități similare

Oameni și Companii
2.300 de evenimente postate pe EventsOnline.ro

EventsOnline.ro răspunde la nevoia comunității de business de a avea la îndemână, simplu și accesibil, un index de evenimente din diverse domenii de activitate.