Comunitățile OSC-Edumanager și Administrație: digitalizare și dezvoltarea competențelor în educația preuniversitară

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Comunitățile OSC-Edumanager și Administrație locală organizează marți, 22 martie, o întâlnire comună pe tema digitalizarea învățământului preuniversitar și dezvoltarea competențelor pentru profesori și elevi. Partenerul întâlnirii este Microsoft.

Vom discuta cu specialiști în educație despre modul în care se pot implementa procesele de digitalizare și dezvoltare a competențelor digitale în învățământul preuniversitar, ce soluții sunt disponibile, dar și ce școli beneficiază deja de astfel de implementări. Vom avea acces și la un studiu de caz, al Colegiului Național „Nichita Stănescu” din Ploiești, și vom afla care au fost provocările pe care le-au depășit în procesul de digitalizare.

Întâlnirea se adresează directorilor, directorilor adjuncți, dar și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, precum și reprezentanților administrației publice locale. Accesul la întâlnire se realizează pe baza înregistrării prealabile. Detalii și formular de înscriere găsiți aici.

Comunitatea OSC-Edumanager se adresează managementului instituțiilor de învățământ preuniversitar și universitar, precum și profesorilor. Comunitatea este dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Activități similare

Educație
Comunitatea OSC – EduManager: Soluții digitale pentru managementul școlar

Întâlnirea online Soluții digitale pentru managementul școlar, organizată cu sprijinul Microsoft,  a găzduit discuții cu specialiști în educație despre cele mai noi programe și aplicații disponibile pentru administrarea instituțiilor de învățământ, ore în format digital sau hibrid, dar și catalog electronic.