Conferința SPITAL CONNECT 2023, creditată cu 15 puncte de formare continuă ANMCS

Distribuie

În 9-10 iunie 2023, are loc la Hotel Novotel, în București, un eveniment de referință pentru domeniul sanitar: Conferința Spital Connect, întâlnirea tradițională a comunității de management de spitale publice din România. Conferința Spital Connect face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de în 2007 și a ajuns la a 28-a ediție fizică.

Evenimentul este creditat cu 15 Puncte de Formare Continuă ANMCS, valabile pentru evaluatori!

În cadrul acestei ediții, vor fi acoperite prin prezentări, dezbateri profesionale, workshopuri și studii de caz, teme legate de reabilitarea și digitalizarea spitalelor publice, cu ajutorul finanțărilor nerambursabile – programe și oportunități de finanțare disponibile, modalități de accesare și implementare. Întregul eveniment urmează să fie un dialog contructiv între principalii actori implicați în dezvoltarea sustenabilă a sistemului de sănătate din România, menit să clarifice tema în discuție și să faciliteze inițierea și implementarea de proiecte ulterioare.

Detalii despre program, alocutori și opțiunile de participare la Spital Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/formular-inregistrare-institutii-spital-connect-2023/ .

***

Conferința Spital-Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC în parteneriat institutional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate – ANMCS.

Activități similare