Conferința SPITAL CONNECT 2023, creditată cu 15 puncte de formare continuă ANMCS

Distribuie

În 9-10 iunie 2023, are loc la Hotel Novotel, în București, un eveniment de referință pentru domeniul sanitar: Conferința Spital Connect, întâlnirea tradițională a comunității de management de spitale publice din România. Conferința Spital Connect face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de în 2007 și a ajuns la a 28-a ediție fizică.

Evenimentul este creditat cu 15 Puncte de Formare Continuă ANMCS, valabile pentru evaluatori!

În cadrul acestei ediții, vor fi acoperite prin prezentări, dezbateri profesionale, workshopuri și studii de caz, teme legate de reabilitarea și digitalizarea spitalelor publice, cu ajutorul finanțărilor nerambursabile – programe și oportunități de finanțare disponibile, modalități de accesare și implementare. Întregul eveniment urmează să fie un dialog contructiv între principalii actori implicați în dezvoltarea sustenabilă a sistemului de sănătate din România, menit să clarifice tema în discuție și să faciliteze inițierea și implementarea de proiecte ulterioare.

Detalii despre program, alocutori și opțiunile de participare la Spital Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/formular-inregistrare-institutii-spital-connect-2023/ .

***

Conferința Spital-Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC în parteneriat institutional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate – ANMCS.

Activități similare

Spitale Publice
Conf. Dr. Lucian Eva, Managerul Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași: În profesia noastră ai obligația ca medic să te educi permanent și să comunici corect cu pacientul

Pe 4 decembrie, în cadrul webinarului “Instrumente de promovare digitală pentru spitalele publice”, tema a fost dezbătută de jurnalistul Dorin Chioțea și invitatul acestuia, Conf. Dr. Lucian Eva, care a oferit perspectiva sa de manager al Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Spitale Publice
Dr. Alexandru Pătrașcu, Spitalul Orășenesc Tîrgu Neamț: Anul 2023 ne-a menținut într-o agitație continuă benefică

Dr. Alexandru Pătrașcu, managerul Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” din Tîrgu Neamț, descrie anul 2023 ca fiind unul plin de activități, ce a menținut unitatea sanitară într-o agitație continuă benefică. Cu procesul de acreditare în plină desfășurare și vizita comisiei de specialitate iminentă, fiecare angajat, inclusiv managerul, a trebuit să se adapteze noilor reglementări.